Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

T-Rex

09/08/2016 | Flixfilm

Se T-Rex på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Action, Sport
Instruktør: Zackary Canepari, Drea Cooper
Skuespillere: N/A
Spilletid: 91 min
Land: UK, China, Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Følg den 17-årige bokser Claressa Shields, som efter en hård barndom i Michigan nu kæmper mod alle odds for at blive olympisk mester.


Se T-Rex på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkT-Rex havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om T-Rex ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til T-Rex:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til T-Rex er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at T-Rex stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar