Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » T2 Trainspotting

T2 Trainspotting

31/03/2023 | Flixfilm

T2 Trainspotting på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Danny Boyle
Skuespillere: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller
Spilletid: 117 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Bulgarian, Scots
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Renton, Spud, Sick Boy og Begbie mødes igen 20 år senere, og det leder til en lille "forretningsmulighed". Men ingen har glemt Rentons forræderi.Se T2 Trainspotting på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

T2 Trainspotting havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til T2 Trainspotting på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om T2 Trainspotting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at T2 Trainspotting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame T2 Trainspotting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til T2 Trainspotting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar