Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taare Zameen Par

Taare Zameen Par

15/02/2018 | Flixfilm

Se Taare Zameen Par på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Game-Show, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jonita Gandhi, Tony Kakkar, Shankar Mahadevan, Sugandha Mishra
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da dagdrømmeren Ishaan bliver sendt på kostskole, forsøger en utraditionel billedkunstlærer at hjælpe den fantasifulde elev med at realisere sig selv.

Taare Zameen Par (Ligesom stjerner på jorden) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Taare Zameen Par på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Taare Zameen Par (Ligesom stjerner på jorden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taare Zameen Par stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Taare Zameen Par, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Taare Zameen Par (Ligesom stjerner på jorden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar