Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Taare Zameen Par

15/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Taare Zameen Par på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Da dagdrømmeren Ishaan bliver sendt på kostskole, forsøger en utraditionel billedkunstlærer at hjælpe den fantasifulde elev med at realisere sig selv.


Se Taare Zameen Par på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Taare Zameen Par (Ligesom stjerner på jorden) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taare Zameen Par (Ligesom stjerner på jorden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taare Zameen Par herunder:Fra premieredatoen (15. februar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Taare Zameen Par (Ligesom stjerner på jorden) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Taare Zameen Par stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar

Telmore