Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taare Zameen Par

Taare Zameen Par

15/02/2018 | Ingen kommentarer

Se Taare Zameen Par på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da dagdrømmeren Ishaan bliver sendt på kostskole, forsøger en utraditionel billedkunstlærer at hjælpe den fantasifulde elev med at realisere sig selv.


Se Taare Zameen Par på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Taare Zameen Par (Ligesom stjerner på jorden) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taare Zameen Par (Ligesom stjerner på jorden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taare Zameen Par herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taare Zameen Par (Ligesom stjerner på jorden) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taare Zameen Par stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar