Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tabula Rasa

Tabula Rasa

15/03/2018 | Flixfilm

Se Tabula Rasa på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Veerle Baetens, Stijn Van Opstal, Jeroen Perceval, Gene Bervoets
Spilletid: 60 min
Land: Belgium
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Da en ung kvinde med hukommelsestab bliver indblandet i en sag om en forsvundet person, må hun genopbygge sin hukommelse for at rense sit navn.


Se Tabula Rasa på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTabula Rasa (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tabula Rasa (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tabula Rasa:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tabula Rasa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tabula Rasa (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar