Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis

Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis

31/10/2022 | Flixfilm

Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Oven på Desportivo das Aves' chokerende i den portugisiske pokalturnering i 2018, taler spillerne om den historiske kamp, mens de fejrer deres første store titel.Se Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Taça de Portugal: Os Vencedores Improváveis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar