Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taco Chronicles

Taco Chronicles

12/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Taco Chronicles på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Resumé: Mange af de mest populære tacostilarter har en lang, rig og ikke særlig kendt historie bag sig. Gå i dybden med denne øjenåbner af et mundvandsfremkaldende madeventyr.


Se Taco Chronicles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Taco Chronicles (Tacoens historie) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taco Chronicles (Tacoens historie) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taco Chronicles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taco Chronicles (Tacoens historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taco Chronicles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar