Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taco Chronicles

Taco Chronicles

23/11/2022 | Flixfilm

Taco Chronicles på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gustavo Arellano, Mauricio Pimentel, Francia Castañeda
Spilletid: N/A
Land: United States, Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Mange af de mest populære tacostilarter har en lang, rig og ikke særlig kendt historie bag sig. Gå i dybden med denne øjenåbner af et mundvandsfremkaldende madeventyr.

Taco Chronicles (Tacoens historie) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Taco Chronicles på YouTube.Se Taco Chronicles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Taco Chronicles (Tacoens historie) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taco Chronicles (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Taco Chronicles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Taco Chronicles (Tacoens historie) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar