Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tadpole

26/11/2014 | Flixfilm

Se Tadpole på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Gary Winick
Skuespillere: Aaron Stanford, Kate Mara, Robert Iler, Peter Appel
Spilletid: 78 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Oscar får al den opmærksomhed, han kan drømme om, fra det modsatte køn. Men han kan ikke få fat i hende, han helst vil have – hans stedmor.


Se Tadpole på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTadpole havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tadpole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tadpole herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tadpole er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tadpole stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar