Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tadpole

26/11/2014 | Flixfilm

Tadpole på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Gary Winick
Skuespillere: Sigourney Weaver, Aaron Stanford, Kate Mara
Spilletid: 78 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Oscar får al den opmærksomhed, han kan drømme om, fra det modsatte køn. Men han kan ikke få fat i hende, han helst vil have – hans stedmor.

Tadpole havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tadpole på YouTube.Se Tadpole på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tadpole ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tadpole stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tadpole, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tadpole er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar