Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tag med til ‘Wine Country’ i ny hjertevarm komedie fra Netflix

Tag med til ‘Wine Country’ i ny hjertevarm komedie fra Netflix

15/04/2019 | Flixfilm

wine country netflix film trailerDen 10. maj har streamingtjenesten Netflix premiere på ‘Wine Country’, som er en ny komediefilm med bl.a. Maya Rudolph, Amy Poehler og Jason Schwartzman.

Netflix har netop udsendt første trailer, der kan ses nederst i artiklen – og det ser ud til at vinen vil løbe i stride strømme.

Da en gruppe gamle veninder tager til Napa på weekendtur for at fejre en vens 50-års fødselsdag, bryder fortidens spændinger mellem dem ud i lys lue.

Abby (Amy Poehler) har planlagt en smuk getaway til ære for Rebecca (Rachel Dratch) der fylder 50-år og veninderne er Catherine (Ana Gasteyer), der er arbejdsnarkoman, Val (Paula Pell), der netop er blevet opereret, Jenny (Emily Spivey), der er hjemmegående og den trætte mor Naomi (Maya Rudolph). De er alle mere end klar på at slappe af og blive genforenet med bedste veninder, men som alkoholen gør sit indtog begynder kvinderne at stille spørgsmål til deres venskaber og fremtid.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber krimien 'RIP' med Matt Damon og Ben Affleck

‘Wine Country’ er en morsom og hjertevarm komedie instrueret af Amy Poehler med Rachel Dratch, Ana Gasteyer, Amy Poehler, Maya Rudolph, Paula Pell, Emily Spivey, Cherry Jones, Maya Erskine samt Jason Schwartzman og Tina Fey på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se ‘Wine Country’ på Netflix Danmark fra den 10. maj.
Skriv kommentar