Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Tahir’s House

Tahir’s House

06/09/2023 | Flixfilm

Tahir’s House på Netflix

Produktionsår: 1998–2001
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Saruhan Hünel, Arkin Gelenbe, Emel Pala
Spilletid: 60 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 3.9

Handling: En familie af amatøriværksættere er nødt til at stå sammen for at forvandle deres fallerede fiskeforretning til en driftig virksomhed. Men det er ikke nemt at udvide.Se Tahir’s House på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tahir’s House (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tahir’s House på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tahir’s House (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tahir’s House (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tahir’s House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tahir’s House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar