Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taj Mahal 1989

Taj Mahal 1989

15/02/2020 | Flixfilm

Taj Mahal 1989 på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Neeraj Kabi, Geetanjali Kulkarni, Danish Husain
Spilletid: 33 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.4

Handling: På og omkring universitetet i Lucknow i 1989 udforsker par i forskellige aldersgrupper kærligheden gennem ægteskab, spirende romancer og venskaber.

Taj Mahal 1989 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Taj Mahal 1989 på YouTube.Se Taj Mahal 1989 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Taj Mahal 1989 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taj Mahal 1989 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Taj Mahal 1989, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Taj Mahal 1989 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar