Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taj Mahal 1989

Taj Mahal 1989

15/02/2020 | Flixfilm

Se Taj Mahal 1989 på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Neeraj Kabi, Geetanjali Kulkarni, Danish Husain, Sheeba Chaddha
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: På og omkring universitetet i Lucknow i 1989 udforsker par i forskellige aldersgrupper kærligheden gennem ægteskab, spirende romancer og venskaber.


Se Taj Mahal 1989 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTaj Mahal 1989 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taj Mahal 1989 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taj Mahal 1989 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taj Mahal 1989 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taj Mahal 1989 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar