Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Take 1

14/10/2022 | Flixfilm

Take 1 på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rain, Sumi Jo, You Hee-Yeol
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Anerkendte musikere bruger alle kneb, når de skal skabe den største liveoptræden med en valgfri sang – og de har kun ét forsøg.

Take 1 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Take 1 på YouTube.Se Take 1 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Take 1 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take 1 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Take 1, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Take 1 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar