Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Take Care of Maya

Take Care of Maya

19/06/2023 | Flixfilm

Take Care of Maya på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary
Instruktion: Henry Roosevelt
Skuespillere: N/A
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Denne dokumentar følger et fortvivlet pars kamp mod myndighederne i Florida om forældremyndigheden over deres syge datter efter en anklage om børnemishandling.Se Take Care of Maya på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Take Care of Maya havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Take Care of Maya på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Take Care of Maya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take Care of Maya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Take Care of Maya, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Take Care of Maya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar