Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Take Me High

Take Me High

04/07/2022 | Flixfilm

Take Me High på Netflix

Produktionsår: 1973
Genre: Comedy, Musical, Romance
Instruktion: David Askey
Skuespillere: Cliff Richard, Deborah Watling, Hugh Griffith
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Efter at være flyttet til Birmingham for at få arbejde falder en finansmand for en hårdtarbejdende restauratør, og sammen får de en idé til et fælles forretningsprojekt.

Take Me High havde premiere på Netflix Danmark den 4. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Take Me High på YouTube.Se Take Me High på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Take Me High ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take Me High stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Take Me High, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Take Me High er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar