Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Take Shelter

Take Shelter

26/06/2014 | Flixfilm

Se Take Shelter på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Jeff Nichols
Skuespillere: Michael Shannon, Jessica Chastain, Tova Stewart, Shea Whigham
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En familiefar er fast besluttet på at bygge et stormsikkert beskyttelsesrum for at beskytte sin kone og døve datter mod en truende katastrofe for enhver pris.


Se Take Shelter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTake Shelter havde premiere på Netflix Danmark den 26. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Take Shelter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Take Shelter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Take Shelter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take Shelter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar