Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Take The 10

Take The 10

20/01/2017 | Flixfilm

Se Take The 10 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Chester Tam
Skuespillere: Josh Peck, Tony Revolori, Kevin Corrigan, Chester Tam
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: To gode venner med kedelige jobs som kassemedarbejdere gennemgår en utrolig række forhindringer for at komme til deres livs hiphopkoncert.


Se Take The 10 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTake The 10 havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Take The 10 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Take The 10 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Take The 10 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take The 10 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar