Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Take This Waltz

Take This Waltz

01/09/2014 | Flixfilm

Take This Waltz på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Sarah Polley
Skuespillere: Michelle Williams, Seth Rogen, Sarah Silverman
Spilletid: 116 min
Land: Canada, Spain, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Dette intime, uprangende romantiske drama skildrer en lykkeligt gift kvinde, der oplever en pludselig og meget stærk tiltrækning til en anden mand.Se Take This Waltz på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Take This Waltz havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Take This Waltz på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Take This Waltz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take This Waltz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Take This Waltz, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Take This Waltz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar