Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Take This Waltz

Take This Waltz

01/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Take This Waltz på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Sarah Polley
Skuespillere: Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby, Sarah Silverman
Spilletid: 116 min
Land: Canada, Spain, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Dette intime, uprangende romantiske drama skildrer en lykkeligt gift kvinde, der oplever en pludselig og meget stærk tiltrækning til en anden mand.


Se Take This Waltz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Take This Waltz havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Take This Waltz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Take This Waltz herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Take This Waltz er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take This Waltz stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar