Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Take This Waltz

Take This Waltz

01/09/2014 | Flixfilm

Se Take This Waltz på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Sarah Polley
Skuespillere: Michelle Williams, Seth Rogen, Luke Kirby, Sarah Silverman
Spilletid: 116 min
Land: Canada, Spain, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Dette intime, uprangende romantiske drama skildrer en lykkeligt gift kvinde, der oplever en pludselig og meget stærk tiltrækning til en anden mand.


Se Take This Waltz på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTake This Waltz havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Take This Waltz ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Take This Waltz herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Take This Waltz er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take This Waltz stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar