Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Take Your Pills

Take Your Pills

16/03/2018 | Ingen kommentarer

Se Take Your Pills på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Alison Klayman
Skuespillere: Eben Britton, Dr. Wendy Brown, Anjan Chatterjee
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: I en ekstremt konkurrerende verden tilbyder stoffer som Adderall studerende, atleter og mange andre en måde til at gøre mere – hurtigere og bedre. Men til hvilken pris?


Se Take Your Pills på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Take Your Pills (Tag Dine Piller) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Take Your Pills (Tag Dine Piller) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Take Your Pills herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Take Your Pills (Tag Dine Piller) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take Your Pills stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar