Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Take Your Pills

Take Your Pills

16/03/2018 | Flixfilm

Se Take Your Pills på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Alison Klayman
Skuespillere: Ariana, Delaney, Jasper Holt-Teza, Leigh
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I en ekstremt konkurrerende verden tilbyder stoffer som Adderall studerende, atleter og mange andre en måde til at gøre mere – hurtigere og bedre. Men til hvilken pris?

Take Your Pills (Tag Dine Piller) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Take Your Pills på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Take Your Pills (Tag Dine Piller) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Take Your Pills stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Take Your Pills, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Take Your Pills (Tag Dine Piller) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar