Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Taken 2

02/12/2018 | Flixfilm

Se Taken 2 på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Olivier Megaton
Skuespillere: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser
Spilletid: 92 min
Land: France, USA, Turkey, UK
Sprog: English, Turkish, Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Først tog de hans datter. Nu kommer de efter ham. Eks-CIA-agenten Bryan Mills reddede sin datter fra en brutal trafficking-mafia. Men intet er glemt eller tilgivet.

Taken 2 havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Taken 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Taken 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taken 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Taken 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Taken 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar