Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Taken 2

02/12/2018 | Flixfilm

Se Taken 2 på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Olivier Megaton
Skuespillere: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Leland Orser
Spilletid: 92 min
Land: France, USA, Turkey, Germany
Sprog: English, Turkish, Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Først tog de hans datter. Nu kommer de efter ham. Eks-CIA-agenten Bryan Mills reddede sin datter fra en brutal trafficking-mafia. Men intet er glemt eller tilgivet.


Se Taken 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTaken 2 havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taken 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taken 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taken 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taken 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar