Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Taken 3

02/12/2018 | Flixfilm

Se Taken 3 på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Thriller
Instruktør: Olivier Megaton
Skuespillere: Liam Neeson, Forest Whitaker, Famke Janssen, Maggie Grace
Spilletid: 108 min
Land: France, USA, Spain
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Bryan Mills anklages for mord og skal bruge sine finpudsede færdigheder til at holde sig i live, beskytte sin familie og bevise sin uskyld.


Se Taken 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTaken 3 havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taken 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taken 3 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taken 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taken 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Taken 3

  1. Sune Pedersen - kl. 17:30, 02-12-2018:

    Den har i da inde?

    Skriv kommentar