Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Taken

02/12/2018 | Flixfilm

Se Taken på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Crime, Thriller
Instruktør: Pierre Morel
Skuespillere: Liam Neeson, Maggie Grace, Leland Orser, Jon Gries
Spilletid: 90 min
Land: France, USA
Sprog: English, French, Albanian, Arabic
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Da en forhenværende spions datter bliver kidnappet af en bande menneskesmuglere under en ferietur til Paris, må han trække i alle tråde for at redde hende.


Se Taken på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTaken havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taken ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taken herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taken er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taken stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar