Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Takers

15/09/2022 | Flixfilm

Takers på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: John Luessenhop
Skuespillere: Chris Brown, Hayden Christensen, Matt Dillon
Spilletid: 107 min
Land: United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En broget flok bankrøvere planlægger deres næste kup, da en tidligere kollega overbeviser dem om, at de skal røve en pansret bil med 20 mio. dollars ombord.Se Takers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Takers havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Takers på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Takers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Takers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Takers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Takers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar