Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Taking Lives

Taking Lives

01/12/2017 | Flixfilm

Se Taking Lives på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: D.J. Caruso
Skuespillere: Angelina Jolie, Ethan Hawke, Kiefer Sutherland, Gena Rowlands
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: En seriemorder, der overtager sine ofres identitet, er på fri fod, og FBI-agenten Illeana må og skal standse ham -- eller standser han hende?


Se Taking Lives på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTaking Lives havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Taking Lives ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Taking Lives herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Taking Lives er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Taking Lives stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar