Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Takki

04/09/2020 | Flixfilm

Se Takki på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ali Alsharif, Moayed Althagafi, Khairia Abu Laban, Adil Rodwan
Spilletid: N/A
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I Jeddah i Saudi-Arabien tager en ung ambitiøs filmskaber og hans vennekreds livtag med familiernes forventninger, kønsroller, kærlighed og indbyrdes rivalisering.


Se Takki på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Takki (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Takki (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Takki:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Takki er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Takki (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar