Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tale of Arang

Tale of Arang

28/09/2019 | Flixfilm

Se Tale of Arang på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Comedy, Fantasy, History, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Min-a Shin, Joon-Gi Lee, Woo-jin Yeon, Jeong-su Han
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Da Arang forsvandt, troede hendes far, at hun på vanærende vis var løbet bort med en mand, så han trak sig fra sin stilling som magistrat på grund af skammen.


Se Tale of Arang på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTale of Arang (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tale of Arang (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tale of Arang herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tale of Arang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tale of Arang (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar