Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tale of Arang

Tale of Arang

28/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Tale of Arang på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Comedy, Fantasy, History, Mystery, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Min-a Shin, Joon-Gi Lee, Woo-jin Yeon, Jeong-su Han
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Da Arang forsvandt, troede hendes far, at hun på vanærende vis var løbet bort med en mand, så han trak sig fra sin stilling som magistrat på grund af skammen.


Se Tale of Arang på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tale of Arang (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tale of Arang (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tale of Arang herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tale of Arang er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tale of Arang (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar