Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales by Light

Tales by Light

21/12/2018 | Flixfilm

Se Tales by Light på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Art Wolfe, Eric Cheng, Stephen Dupont, Angela Scott
Spilletid: 23 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Følg kendte fotografer, når de udforsker eksotiske destinationer og tager fantastiske billeder, der kaster nyt lys over naturen og forskellige kulturer.


Se Tales by Light på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTales by Light (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tales by Light (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tales by Light herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tales by Light er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales by Light (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Tales by Light

  1. Carsten - kl. 15:49, 11-11-2016:

    Traileren er helt forkert

    Skriv kommentar