Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales by Light

Tales by Light

21/12/2018 | 1 kommentar

Se Tales by Light på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Art Wolfe, Eric Cheng, Stephen Dupont, Jonathan Scott
Spilletid: 23 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: Følg kendte fotografer, når de udforsker eksotiske destinationer og tager fantastiske billeder, der kaster nyt lys over naturen og forskellige kulturer.


Se Tales by Light på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tales by Light (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tales by Light (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tales by Light herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tales by Light er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales by Light (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Tales by Light

  1. Carsten - kl. 15:49, 11-11-2016:

    Traileren er helt forkert

    Skriv kommentar