Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales from Earthsea

Tales from Earthsea

01/02/2020 | Flixfilm

Se Tales from Earthsea på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Fantasy
Instruktør: Gorô Miyazaki
Skuespillere: Jun'ichi Okada, Aoi Teshima, Bunta Sugawara, Yûko Tanaka
Spilletid: 115 min
Land: Japan, USA
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Mens deres verden er ved at falde fra hinanden, guider en ærkekogler en prins med en mørk side på en rejse for at finde roden til ondskab og redde de kvinder, de elsker.

Tales from Earthsea (Legenden om Jordhavet) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tales from Earthsea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tales from Earthsea (Legenden om Jordhavet) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales from Earthsea stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tales from Earthsea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tales from Earthsea (Legenden om Jordhavet) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar