Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood

Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood

04/09/2020 | Flixfilm

Se Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En vittig detektiv bliver hyret til at undersøge de bizarre ting, der foregår på et lokalt bordel, hvor pigerne er ude efter blod.


Se Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood havde premiere på Netflix Danmark den 4. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales from the Crypt Presents: Bordello of Blood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar