Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales of Halloween

Tales of Halloween

01/01/2017 | Flixfilm

Tales of Halloween på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Adventure, Comedy, Fantasy
Instruktion: Darren Lynn Bousman, Axelle Carolyn, Adam Gierasch
Skuespillere: Adrienne Barbeau, Hunter Smit, Cameron Easton
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Ti gyserkortfilm, som alle finder sted i samme forstad, viser vanvidsscener fra halloween, lige fra aliens, der rasler, til kidnappere, som har taget munden alt for fuld.

Tales of Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tales of Halloween på YouTube.Se Tales of Halloween på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tales of Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales of Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tales of Halloween, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tales of Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar