Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales of Halloween

Tales of Halloween

01/01/2017 | Flixfilm

Se Tales of Halloween på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Darren Lynn Bousman, Axelle Carolyn, Adam Gierasch, Andrew Kasch, Neil Marshall, Lucky McKee, Mike Mendez, Dave Parker, Ryan Schifrin, John Skipp, Paul Solet
Skuespillere: Adrienne Barbeau, Hunter Smit, Cameron Easton, Caroline Williams
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Ti gyserkortfilm, som alle finder sted i samme forstad, viser vanvidsscener fra halloween, lige fra aliens, der rasler, til kidnappere, som har taget munden alt for fuld.


Se Tales of Halloween på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTales of Halloween havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tales of Halloween ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tales of Halloween herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tales of Halloween er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales of Halloween stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar