Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales of Irish Castles

Tales of Irish Castles

09/09/2016 | Ingen kommentarer

Se Tales of Irish Castles på Netflix

Indspilningsår: 2014–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Simon Delaney, Dave Swift, Marcus Seoige, Ned Kelly
Spilletid: 41 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Resumé: Fra de tidlige normanniske fæstninger til de fine godser i det 20. århundrede fortæller stenslotte historien om tusinde års irsk krig, politik, økonomi og kultur.


Se Tales of Irish Castles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tales of Irish Castles havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tales of Irish Castles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tales of Irish Castles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tales of Irish Castles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales of Irish Castles stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar