Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales of Irish Castles

Tales of Irish Castles

09/09/2016 | Flixfilm

Tales of Irish Castles på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Simon Delaney, Dave Swift, Marcus Seoige
Spilletid: 41 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Fra de tidlige normanniske fæstninger til de fine godser i det 20. århundrede fortæller stenslotte historien om tusinde års irsk krig, politik, økonomi og kultur.Se Tales of Irish Castles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tales of Irish Castles havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tales of Irish Castles på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tales of Irish Castles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales of Irish Castles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tales of Irish Castles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tales of Irish Castles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar