Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales of Irish Castles

Tales of Irish Castles

09/09/2016 | Flixfilm

Se Tales of Irish Castles på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Simon Delaney, Dave Swift, Marcus Seoige, Ned Kelly
Spilletid: 41 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Fra de tidlige normanniske fæstninger til de fine godser i det 20. århundrede fortæller stenslotte historien om tusinde års irsk krig, politik, økonomi og kultur.


Se Tales of Irish Castles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTales of Irish Castles havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tales of Irish Castles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tales of Irish Castles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tales of Irish Castles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales of Irish Castles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar