Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales of the City

Tales of the City

28/06/2019 | Flixfilm

Tales of the City på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Drama, Mystery, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Olympia Dukakis, Donald Moffat, Chloe Webb
Spilletid: 360 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: I 1976 flytter den naive Mary Ann Singleton til San Francisco, hvor hendes utraditionelle udlejer og en broget flok beboere i Barbary Lane 28 bliver hendes nye familie.

Tales of the City (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tales of the City på YouTube.Se Tales of the City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tales of the City (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales of the City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tales of the City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tales of the City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar