Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tales of the City

Tales of the City

07/06/2019 | Flixfilm

Se Tales of the City på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Laura Linney, Ellen Page, Paul Gross, Murray Bartlett
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Efter lang tid vender Mary Ann Singleton tilbage til San Francisco, hvor hun genforenes med sine excentriske venner på Barbary Lane 28.Se Tales of the City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tales of the City (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tales of the City (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tales of the City:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tales of the City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tales of the City (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar