Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » TaleSpin (Luftens Helte)

TaleSpin (Luftens Helte)

19/03/2014 | Flixfilm

Se TaleSpin (Luftens Helte) på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Bjørnen Baloo og Kim Luftskipper har specialiseret sig i luftakrobatik i denne animerede serie med figurer fra Disneys klassiske Junglebogen.

TaleSpin (Luftens Helte) havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se TaleSpin (Luftens Helte) på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om TaleSpin (Luftens Helte) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at TaleSpin (Luftens Helte) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame TaleSpin (Luftens Helte), samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til TaleSpin (Luftens Helte) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til TaleSpin (Luftens Helte)

  1. Maria - kl. 08:11, 27-02-2015:

    Jeg kan ikke finde Luftens Helte på Netflex længere.
    Er afsnittene blevet fjernet igen?

  2. Rasmus - kl. 14:05, 13-12-2015:

    Er der nogen chance for at Luftens Helte kommer på Netflix igen mon??

    Skriv kommentar