Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Talking Tom and Friends

Talking Tom and Friends

01/11/2020 | Flixfilm

Talking Tom and Friends på Netflix

Produktionsår: 2014–
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tom Kenny, Colin Hanks, James Adomian
Spilletid: 11 min
Land: Cyprus
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En talende kat og hans lige så snakkesalige dyreflok er fuld af sjove replikker og altid klar til eventyr. Og de har sat sig for at blive berømte.

Talking Tom and Friends (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Talking Tom and Friends på YouTube.Se Talking Tom and Friends på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Talking Tom and Friends (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Talking Tom and Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Talking Tom and Friends, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Talking Tom and Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar