Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tall Girl 2

Tall Girl 2

11/02/2022 | Flixfilm

Tall Girl 2 på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Emily Ting
Skuespillere: Ava Michelle, Griffin Gluck, Sabrina Carpenter
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Jodis drøm går i opfyldelse, da hun får hovedrollen i skolemusicalen, men presset sender hendes selvtillid – og hendes forhold – ud af kurs.Se Tall Girl 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tall Girl 2 havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tall Girl 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tall Girl 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tall Girl 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tall Girl 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tall Girl 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar