Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tall Girl

Tall Girl

13/09/2019 | Flixfilm

Se Tall Girl på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Nzingha Stewart
Skuespillere: Ava Michelle, Griffin Gluck, Sabrina Carpenter, Paris Berelc
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Efter i årevis at have sjosket gennem tilværelsen beslutter den 185 cm høje teenager Jodi sig til at overvinde sin usikkerhed, men fanges i et trekantsdrama i skolen.


Se Tall Girl på Netflix

Anmeldelse: Tall Girl

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTall Girl havde premiere på Netflix Danmark den 13. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tall Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tall Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tall Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tall Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar