Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tallulah

29/07/2016 | Flixfilm

Se Tallulah på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Sian Heder
Skuespillere: Ellen Page, Allison Janney, Tammy Blanchard, Evan Jonigkeit
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: En ung, rodløs kvinde, som leder efter sin ekskæreste, kidnapper impulsivt en baby fra en forsømmelig mor og lader som om, at barnet er hendes eget.


Se Tallulah på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTallulah havde premiere på Netflix Danmark den 29. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tallulah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tallulah herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tallulah er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tallulah stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar