Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Talvar

23/06/2016 | Flixfilm

Se Talvar på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Meghna Gulzar
Skuespillere: Irrfan Khan, Konkona Sen Sharma, Neeraj Kabi, Sohum Shah
Spilletid: 132 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: En teenagepige og hendes families hushjælp findes døde. Klodset politiarbejde forkludrer efterforskningen og frembringer en kontroversiel hovedmistænkt.


Se Talvar på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTalvar havde premiere på Netflix Danmark den 23. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Talvar ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Talvar herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Talvar er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Talvar stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar