Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tamango

12/08/2023 | Flixfilm

Tamango på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Adventure, Drama, History
Instruktion: John Berry
Skuespillere: Dorothy Dandridge, Curd Jürgens, Jean Servais
Spilletid: 98 min
Land: France, Italy
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I det 19. århundrede starter en nyligt tilfangetaget afrikansk mand et oprør på et slaveskib med kurs mod Cuba sammen med sine medfanger.Se Tamango på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tamango havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tamango på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tamango ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tamango stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tamango, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tamango er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar