Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tammy

01/01/2019 | Flixfilm

Se Tammy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ben Falcone
Skuespillere: Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Kathy Bates, Allison Janney
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Da Tammy mister sit job og opdager, at hendes mand er utro, flygter hun fra byen med sin alkoholiske bedstemor.


Se Tammy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTammy havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tammy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tammy herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tammy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tammy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar