Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tangentspilleren

Tangentspilleren

18/02/2014 | Flixfilm

Se Tangentspilleren på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Anne Holst Moulvad
Skuespillere: N/A
Spilletid: 83 min
Land: Denmark, UK
Sprog: English, Danish
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: På trods af blandt andet Aspergers syndrom blev tangentspilleren Kristian Marius Andersen en af sin generations bedste til at improvisere på klaver og orgel


Se Tangentspilleren på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTangentspilleren havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tangentspilleren ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tangentspilleren herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tangentspilleren er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tangentspilleren stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar