Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tangerine

Tangerine

01/04/2016 | Flixfilm

Se Tangerine på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Sean Baker
Skuespillere: Kitana Kiki Rodriguez, Mya Taylor, Karren Karagulian, Mickey O'Hagan
Spilletid: 88 min
Land: USA
Sprog: English, Armenian
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Den transkønnede Sin-Dee er lige kommet ud af fængslet, og sammen med sin veninde begiver hun sig ud i Los Angeles' vanvid for at få hævn over sin alfons.


Se Tangerine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTangerine havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tangerine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tangerine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tangerine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tangerine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar