Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tangled

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Tangled på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Nathan Greno, Byron Howard
Skuespillere: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Da kongerigets mest eftersøgte og charmerende røver gemmer sig i et tårn, forventer han næppe at møde en smuk pige med superkræfter i sit 20 meter lange blonde hår!


Se Tangled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tangled (To på flugt: Et hårrejsende eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tangled (To på flugt: Et hårrejsende eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tangled herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tangled (To på flugt: Et hårrejsende eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tangled stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar