Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tangled

01/12/2018 | Flixfilm

Tangled på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Nathan Greno, Byron Howard
Skuespillere: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Da kongerigets mest eftersøgte og charmerende røver gemmer sig i et tårn, forventer han næppe at møde en smuk pige med superkræfter i sit 20 meter lange blonde hår!

Tangled (To på flugt: Et hårrejsende eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tangled på YouTube.Se Tangled på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tangled (To på flugt: Et hårrejsende eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tangled stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tangled, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tangled (To på flugt: Et hårrejsende eventyr) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar