Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tangled

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Tangled på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical, Romance
Instruktør: Nathan Greno, Byron Howard
Skuespillere: Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.8

Resumé: Da kongerigets mest eftersøgte og charmerende røver gemmer sig i et tårn, forventer han næppe at møde en smuk pige med superkræfter i sit 20 meter lange blonde hår!


Se Tangled på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tangled (To på flugt: Et hårrejsende eventyr) havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tangled (To på flugt: Et hårrejsende eventyr) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tangled herunder:Fra premieredatoen (1. december, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Tangled (To på flugt: Et hårrejsende eventyr) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Tangled stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore