Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tango libre

Tango libre

01/02/2015 | Flixfilm

Tango libre på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Frédéric Fonteyne
Skuespillere: François Damiens, Sergi López, Jan Hammenecker
Spilletid: 98 min
Land: France, Belgium, Luxembourg
Sprog: French, Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en genert fængselsvagt finder ud af, at hans nye dansepartner har et romantisk forhold til to indsatte, beslutter han sig for at bryde reglerne.

Tango libre havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tango libre på YouTube.Se Tango libre på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tango libre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tango libre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tango libre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tango libre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar