Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tango libre

Tango libre

01/02/2015 | Flixfilm

Se Tango libre på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Frédéric Fonteyne
Skuespillere: François Damiens, Sergi López, Jan Hammenecker
Spilletid: 98 min
Land: France, Belgium, Luxembourg
Sprog: French, Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en genert fængselsvagt finder ud af, at hans nye dansepartner har et romantisk forhold til to indsatte, beslutter han sig for at bryde reglerne.

Tango libre havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tango libre på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tango libre ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tango libre stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tango libre, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tango libre er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar