Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tango

15/12/2013 | Flixfilm

Se Tango på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Drama, Musical
Instruktør: Carlos Saura
Skuespillere: Miguel Ángel Solá, Cecilia Narova, Mía Maestro, Juan Carlos Copes
Spilletid: 115 min
Land: Spain, Argentina
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Da hans kone forlader ham, begynder en direktør med en passion for dans, at arbejde på en film om tango og falder for en faretruende smuk kvinde.


Se Tango på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTango havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tango ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Tango herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tango er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tango stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar