Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Tank 432

08/05/2019 | Flixfilm

Se Tank 432 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Horror, Mystery, Sci-Fi, Thriller, War
Instruktør: Nick Gillespie
Skuespillere: Rupert Evans, Steve Garry, Deirdre Mullins, Michael Smiley
Spilletid: 88 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Handling: En desperat gruppe lejesoldater, som flygter for deres liv, søger ly i en forladt tank uden at vide, at rædslen først lige er begyndt.

Tank 432 havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tank 432 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tank 432 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tank 432 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tank 432, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tank 432 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar