Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Tankevækkende voldtægts-serie fra Netflix; ‘Unbelievable’

Tankevækkende voldtægts-serie fra Netflix; ‘Unbelievable’

29/08/2019 | Flixfilm

unbelieveable netflix serie danmarkNetflix er nu ude med teaseren for den nye serie ‘Unbelievable’ om et voldtægtsoffers kamp for, ikke blot at komme videre efter en grusom voldtægt, men også kampen for få efterforskere og hendes nærmeste til at tro på hendes historie.

Se en trailer til ‘Unbelievable’ nederst i artiklen.

Da teenageren Marie Adler (Kaitlyn Dever) hævder at hun er blevet seksuelt overfaldet af en overfaldmand i hendes eget hjem, begynder efterforskere, såvel som de mennesker der er tættest på hende at tvivle på hendes historie.

Samtidigt, flere kilometer væk, mødes efterforsker Grace Rasmussen og Karen Duvall (Emmy-vindende Toni Collette og Merrit Wever), under efterforskningen af et uhyggeligt lignende tilfælde af overfald og samarbejder om at fange en potentiel serievoldtægtsmand.

LÆS OGSÅ:   Det populære kortspil 'Exploding Kittens' kommer som Netflix-serie

‘Unbelievable’ er inspireret af virkelige begivenheder og er en historie om et ubeskriveligt traume, urokkelig vedholdenhed og forbløffende modstandsdygtighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien er baseret på den Pulitzer-prisvindende artikel ”An Unbelievable Story of Rape”, skrevet af T. Christina Miller og Ken Armstrong, samt The American Life-radioafsnittet ”Anatomy of Doubt”.

Serien indeholder episoder instrueret af Oscar-nominerede Susannah Grant (‘Erin Brockovich’) og Lisa Cholodenko (‘The Kids Are All Right’).

‘Unbelievable’ er på 8 episoder og får premiere på Netflix Danmark den 13. september. Alle afsnit kan ses med det samme.
Skriv kommentar