Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tanu Weds Manu

Tanu Weds Manu

05/06/2017 | Flixfilm

Se Tanu Weds Manu på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Aanand L. Rai
Skuespillere: Madhavan, Kangana Ranaut, Jimmy Sheirgill, Deepak Dobriyal
Spilletid: 113 min
Land: India
Sprog: Hindi, Punjabi
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da lægen Manu modvilligt rejser fra livet i London tilbage til Indien for at finde sig en brud, møder han drømmepigen – men hun er forelsket i en anden.


Se Tanu Weds Manu på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Tanu Weds Manu havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tanu Weds Manu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tanu Weds Manu:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tanu Weds Manu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tanu Weds Manu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar