Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tanu Weds Manu

Tanu Weds Manu

05/06/2017 | Flixfilm

Tanu Weds Manu på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Aanand L. Rai
Skuespillere: Madhavan, Kangana Ranaut, Jimmy Shergill
Spilletid: 113 min
Land: India
Sprog: Hindi, Punjabi
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da lægen Manu modvilligt rejser fra livet i London tilbage til Indien for at finde sig en brud, møder han drømmepigen – men hun er forelsket i en anden.

Tanu Weds Manu havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tanu Weds Manu på YouTube.Se Tanu Weds Manu på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Tanu Weds Manu ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tanu Weds Manu stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tanu Weds Manu, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tanu Weds Manu er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar