Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tarek’s Situation

Tarek’s Situation

30/04/2020 | Flixfilm

Se Tarek’s Situation på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Short, Drama
Instruktør: Ayasylla Ghosn
Skuespillere: Aaron Penney, Jenny Baumert, Kaitlyn Egan, Chris Gatto
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: N/A

Handling: En mobiltelefonsælger bliver af sin chef bedt om at udlevere en kvindes persondata. Men han forelsker sig i kvinden, hvis data han stjæler.

Tarek’s Situation havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Tarek’s Situation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tarek’s Situation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tarek’s Situation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tarek’s Situation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tarek’s Situation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar