Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Most Wanted

Most Wanted

02/02/2022 | Flixfilm

Most Wanted på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Thriller
Instruktion: Daniel Roby
Skuespillere: Antoine Olivier Pilon, Josh Hartnett, Stephen McHattie
Spilletid: 125 min
Land: Canada
Sprog: French, Thai, English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En journalist prøver at få en mand løsladt fra et thailandsk fængsel, efter overraskende gerningsmænd tvinger ham til at begå en forbrydelse. Baseret på en sand historie.Se Most Wanted på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Most Wanted havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Most Wanted på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Most Wanted ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Most Wanted stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Most Wanted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Most Wanted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar