Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tarzan and Jane

Tarzan and Jane

12/10/2018 | Flixfilm

Se Tarzan and Jane på Netflix

Indspilningsår: 2017–2018
Genre: Animation, Short, Action, Adventure, Comedy, Drama, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Eden Gamliel, Giles Panton, Kathleen Barr, Doron Bell
Spilletid: 22 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Teenageren Tarzan, som overlever et flystyrt og får overnaturlige kræfter, slår sig sammen med den modige Jane fra storbyen for at beskytte sit hjem i junglen.


Se Tarzan and Jane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkTarzan and Jane (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Tarzan and Jane (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Tarzan and Jane:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Tarzan and Jane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tarzan and Jane (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Tarzan and Jane

  1. Kim - kl. 12:58, 30-01-2017:

    Hvornår kommer der flere afsnit??

    Skriv kommentar