Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tarzan and Jane

Tarzan and Jane

12/10/2018 | Flixfilm

Tarzan and Jane på Netflix

Produktionsår: 2017–2018
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Giles Panton, Eden Gamliel, Sam Vincent
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Teenageren Tarzan, som overlever et flystyrt og får overnaturlige kræfter, slår sig sammen med den modige Jane fra storbyen for at beskytte sit hjem i junglen.Se Tarzan and Jane på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Tarzan and Jane (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tarzan and Jane på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Tarzan and Jane (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tarzan and Jane (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tarzan and Jane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tarzan and Jane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Tarzan and Jane

  1. Kim - kl. 12:58, 30-01-2017:

    Hvornår kommer der flere afsnit??

Skriv kommentar