Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Tarzan and Jane

Tarzan and Jane

12/10/2018 | Flixfilm

Se Tarzan and Jane på Netflix

Produktionsår: 2017–2018
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Giles Panton, Eden Gamliel, Marci T. House
Spilletid: 22 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Teenageren Tarzan, som overlever et flystyrt og får overnaturlige kræfter, slår sig sammen med den modige Jane fra storbyen for at beskytte sit hjem i junglen.

Tarzan and Jane (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 12. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Tarzan and Jane på YouTube.Se Tarzan and Jane på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Tarzan and Jane (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Tarzan and Jane (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Tarzan and Jane, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Tarzan and Jane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Tarzan and Jane

  1. Kim - kl. 12:58, 30-01-2017:

    Hvornår kommer der flere afsnit??

    Skriv kommentar